Spletni forum ARSKTRP in MKGP - Registracija

REGISTRACIJA
Forum ARSKTRP (Agencije Republike Slovenije za kmetijske trge in razvoj podeželja) je delno odprtega tipa in je namenjen kmetijskim svetovalcem in drugim morebitnim zunanjim sodelavcem ARSKTRP ter vlagateljem vlog za ukrepe skupne kmetijske politike.
Pregled objavljenih vprašanj in odgovorov je brezplačno dostopen vsem, objavljanje vprašanj na forumu pa je omogočeno le registriranim uporabnikom na podlagi brezplačne registracije uporabniškega imena in po sprejemu teh splošnih pogojev.
Uporabniško ime si ob registraciji izbere uporabnik sam, naključno generirano prijavno geslo pa prejme na svoj izbrani elektronski naslov potem, ko njegov uporabniški račun aktivira administrator ARSKTRP. Uporabnik lahko po prvi prijavi spremeni geslo v svojem profilu na forumu.
V primeru tehničnih težav z registracijo ali prijavo na forum in v primeru vsebinskih vprašanj v zvezi z njegovim delovanjem lahko uporabniki pošljejo svoja vprašanja na e-naslov: pr.aktrp@gov.si.


ODGOVORI NA FORUMU
Vsa sporočila, ki so objavljena na temu forumu, izražajo mnenja in poglede avtorja sporočila in ne mnenja in pogleda ARSKTRP, moderatorjev ali administratorja (razen če gre za njihova lastna sporočila).
Vsi odgovori na vprašanja, ki jih uporabniki zastavijo preko foruma, so izključno informativne narave, ARSKTRP pa ne jamči za njihovo pravilnost in ne prevzema odgovornosti za neželene posledice, ki bi nastale kot posledica izključnega zanašanja na pridobljene informacije s tega foruma.


PIŠKOTKI
Spletni forum uporablja izključno piškotke, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in brez njih normalno delovanje v komunikacijskem omrežju ne bi bilo mogoče, za njihovo namestitev pa ni potrebno soglasje uporabnika.


OMEJEVANJE OBJAV IN ODGOVORNOST UPORABNIKOV
S sprejemom splošnih pogojev se uporabnik zavezuje, da ne bo objavljal sporočil z zlonamerno, diskriminatorno, žaljivo, nespodobno, vulgarno, obrekljivo, sovražno, grozečo, obsceno ali katerokoli vsebino, ki lahko prizadene druge uporabnike in člane tega foruma. Upravitelj strani si pridržuje pravico, da uporabniku zaradi spornih objav kadarkoli, trajno ali začasno, delno ali popolnoma prepreči dostop do forumov in/ali izbriše uporabniško ime in/ali blokira elektronski naslov uporabnika, vse objave s sporno vsebino pa izbriše s foruma.
Objavljanje sporočil z zgoraj navedeno vsebino lahko predstavlja tudi kaznivo dejanje po 297. členu Kazenskega zakonika, zaradi česar lahko pride do prijave uporabnika ustreznim organom.
Reklamne objave in objave, ki se ne tičejo področja kmetijskih ukrepov bodo izbrisane, uporabniku pa bo po potrebi začasno preprečen dostop.
Prepovedane so vsakršne objave, ki razkrivajo osebne podatke in jih bo administrator ustrezno popravil oziroma, če to ne bo mogoče, v celoti izbrisal. Za objavo takih podatkov odgovarja uporabnik, ki jih je objavil.
Vsak uporabnik z objavo vsebine jamči, da ima pravico do objave vsebine in da z objavo ne krši tujih pravic intelektualne lastnine. V primeru kršitev bo sporna objava ustrezno popravljena s strani administratorja oziroma, če to ne bo mogoče, izbrisana.


OBDELAVA OSEBNIH PODATKOV
Razen piškotkov, ARSKTRP za potrebe upravljanja foruma obdeluje naslednja osebna podatka registriranih uporabnikov: 1) elektronski naslov in 2) uporabniško ime.
1) Elektronski naslov se uporablja za registracijo uporabnika ter komunikacijo v povezavi s forumom (sprememba gesla, postavljanje vprašanj).
2) Uporabniško ime se uporablja za beleženje objav uporabnika in razločevanje posameznih uporabnikov na forumu.


DODATNE INFORMACIJE GLEDE OBDELAVE OSEBNIH PODATKOV
V primeru uveljavljanja pravic posameznika po GDPR ter v primeru kakršnihkoli vprašanj glede obdelave in varovanja vaših osebnih podatkov v povezavi s tem forumom, se lahko obrnete na pooblaščenca za varstvo osebnih podatkov ARSKTRP na e-naslov: dpo.aktrp@gov.si.