Spletni forum ARSKTRP in MKGP - Pogoji uporabe


Spletni forum ARSKTRP

Registracija


Forum ARSKTRP (Agencije Republike Slovenije za kmetijske trge in razvoj podeželja) je delno odprtega tipa in je namenjen kmetijskim svetovalcem in drugim morebitnim zunanjim sodelavcem ARSKTRP ter vlagateljem vlog za ukrepe skupne kmetijske politike. Uporabnik za prijavo in objavo vprašanj potrebuje uporabniško ime ter geslo, ki ju prejme na osnovi spletne registracije v forum. Uporabniško ime si izbere sam, geslo pa prejme na elektronski naslov, ki ga je vpisal v obrazec za registracijo potem, ko njegov uporabniški račun aktivira administrator na ARSKTRP.

V primeru tehničnih težav z registracijo ali prijavo na forum in v primeru vsebinskih vprašanj v zvezi z njegovim delovanjem lahko uporabniki pišejo na e-naslov: pr.aktrp@gov.si.

Odgovori na forumu so pravno nezavezujoči.

Čeprav se trudijo administratorji in moderatorji tega foruma odstraniti ali popraviti neprimerna besedila takoj, ko je to mogo?e, ni mogoče preverjati vsakega sporočila. Zato vas obveščamo, da vsa sporočila, objavljena na tem forumu, izražajo mnenja in poglede avtorja sporočila in ne mnenja in pogleda upraviteljev, moderatorjev ali administratorja (razen za njihova lastna sporočila) in zato za objavljena sporočila drugih niso odgovorni. Zavezujete se, da ne boste objavljali sporočil z zlonamerno, žaljivo, nespodobno, vulgarno, obrekljivo, sovražno, grozečo, obsceno ali katerokoli vsebino, ki lahko prizadene druge uporabnike, člane tega foruma. Upravitelj strani si pridržuje pravico, da vam kadarkoli, trajno ali začasno, delno ali popolnoma prepreči dostop do forumov (lahko obvesti tudi vašega ponudnika interneta). Zaradi tega so IP številke vseh objavljenih sporočil shranjene, da se uredijo sporni primeri. Strinjate se, da ima administrator, upravitelj ali moderator tega foruma pravico odstraniti, popraviti, premakniti ali zapreti katerokoli temo, ko se mu zdi to potrebno. Kot uporabnik se strinjate, da se vsi podatki, ki ste jih vpisali, shranijo v bazo podatkov. Podatki ne bodo posredovani tretji strani brez vaše privolitve upravitelju strani. Upravitelj, administratorji in moderatorji ne prevzemajo odgovornosti za morebitni poskus vdora v bazo, ki bi ogrozil te podatke.
Sistem na tem forumu uporablja piškotke (cookies), ki shranijo podatke na vaš osebni računalnik. Ti piškotki ne vsebujejo nobene informacije, ki ste jo vnesli zgoraj; namenjeni so le temu, da olajšajo spremljanje foruma v va?e zadovoljstvo.

Vaš elektronski naslov bo uporabljen le za komunikacijo v povezavi s forumom (registracija oz. potrditev ali sprememba gesla, kontakt z administratorji in moderatorji foruma na ARSKTRP).

Spletni forum MKGP

Spletni forum MKGP trenutno ni aktiven, še vedno pa so za branje dostopne vse objavljene vsebine.


Nazaj na prijavni obrazec

cron