Priloga 21 - pogodbe

Moderator: mstepec

Odgovori
Matejr
Prispevkov: 0
Pridružen: 07 Mar 2011, 15:03

Priloga 21 - pogodbe

Odgovor Napisal/-a Matejr »

Prijavitelj je podjetje, ki se ukvarja z mlinarsko dejavnostjo. Surovine odkupuje od okoliških kmetov in od kmetijske zadruge.

- Ali je potrebno z vsakim kmetijskim gospodarstvom skleniti individualno pogodbo? To pomeni, da bi morali poiskati in obiskati okrog 200 kmetij, z njimi podpisati pogodbe od odkupu primarnih kmetijskih proizvodov ter kopije priložiti k vlogi na javni razpis.
- Kako opredeljujete odkup primarnih kmetijskih proizvodov od kmetijske zadruge? Veliko kmetij ima sklenjene pogodbe o odkupu primarnih kmetijskih proizvodov (pšenice, ajde, koruze,…) s kmetijsko zadrugo. Mi potem od zadruge odkupimo večje količine surovine. Ali se to šteje kot odkup kmetijskih proizvodov o primarnih proizvajalcev?

Prosim za hiter odgovor za katerega se vam že v naprej zahvaljujem.
bpremrl

Re: Priloga 21 - pogodbe

Odgovor Napisal/-a bpremrl »

V primeru odkupa od posameznega kmeta je potrebno za potrebe ocenjevanja vloge predložiti individualne pogodbe o odkupu vhodnih surovin. V primeru odkupa surovin od kmetijske zadruge je potrebno priložiti pogodbo s kmetijsko zadrugo in tipsko pogodbo kmetijske zadruge s posameznimi kmeti. Poleg tega mora kmetijska zadruga predložiti seznam kmetov, od katerih odkupuje surovine.
Odgovori

Vrni se na “Gospodarske družbe”