Ukrep 322 - težava pri izpisu

Moderator: mstepec

Zaklenjeno
asdfg
Prispevkov: 0
Pridružen: 01 Feb 2013, 12:19

Ukrep 322 - težava pri izpisu

Odgovor Napisal/-a asdfg »

Prijavljamo se na 8. javni razpis za dodeljevanje sredstev iz naslova ukrepa 322 Obnova in razvoj vasi in sicer na predmet podpore 3: Izgradnja komunalne in prometne infrastrukture. Pri izpisu izpolnjenega prijavnega obrazca v PDF obliki pa so vidne pomanjkljivosti oz. nepravilnosti, zaradi česar nas skrbi, da naša vloga ne bi bila obravnavana kot popolna, čeprav so pri prijavi vpisani vsi zahtevani podatki.

Težave pri izpisu se kažejo pri naslednjih izpolnitvah:
- zavihek Vlagatelj: v rubriko Že prejete pozitivne odločbe smo vpisali dve odločbi, na izpisu pa je vidna le ena odločba,
- zavihek Kazalniki:
- v zvezi z vpisom v rubriko Cilji/Učinki podprte naložbe smo napisali komentar, kjer obrazlagamo planirano stanje (vpisali smo le dolžino planirane kanalizacije, čeprav
se bo gradila tudi javna razsvetljava, saj bo le-ta potekala po enaki trasi, vendar v krajši dolžini), pri izpisu pa komentar ni viden,
- v zvezi z vpisom v rubriko Ekonomski in socialni cilji: planirano stanje novih delovnih mest je 1 moški, pri izpisu pa se pokaže planirano stanje 1 moški in 1 ženska
(kar pa ne prijavljamo in torej izpis ni pravilen oz. v skladu z našo prijavo),
- kar se tiče izjav, v aplikaciji jih ni, v izpisu pa so.

Prosimo vas za takojšnja pojasnila oz. navodila, kaj lahko v zvezi s tem storimo, saj želimo že tekom današnjega dne prijavo oddati.
mstepec
Prispevkov: 0
Pridružen: 20 Mar 2009, 11:50

Re: Ukrep 322 - težava pri izpisu

Odgovor Napisal/-a mstepec »

Pozdravljeni,

če so zadeve v aplikaciji vnesene pravilno je vnos ustrezen.

1. vprašanje: zavihek Vlagatelj - v rubriko že prejete pozitivne odločbe smo vpisali dve odločbi, na izpisu pa je vidna le ena odločba.

Odgovor: V aplikaciji je podatek ustrezen, na izpis pa ročno dopišite manjkajoče podatke.


2. vprašanje: v zvezi z vpisom v rubriko Cilji/Učinki podprte naložbe smo napisali komentar, kjer obrazlagamo planirano stanje (vpisali smo le dolžino planirane kanalizacije, čeprav se bo gradila tudi javna razsvetljava, saj bo le-ta potekala po enaki trasi, vendar v krajši dolžini), pri izpisu pa komentar ni viden.

Odgovor: Komantar, ki se nahaja v spodnjem delu aplikacije se navezuje na vse zavihke, na prijavnem obrazcu pa tega podatka ni, če želite dodatno obrazložiti stvari, potem naj se doda še dokument, v katerem vpišite obrazložitev.


3. vprašanje: v zvezi z vpisom v rubriko Ekonomski in socialni cilji: planirano stanje novih delovnih mest je 1 moški, pri izpisu pa se pokaže planirano stanje 1 moški in 1 ženska (kar pa ne prijavljamo in torej izpis ni pravilen oz. v skladu z našo prijavo).

Odgovor: Napako pri izpisu poznamo. Na izpisu lahko ročno popravite podatek, v aplikaciji pa so vnešeni podatki pravilni.


4. vprašanje: kar se tiče izjav, v aplikaciji jih ni, v izpisu pa so.

Odgovor: Ker nimamo v aplikaciji elektronskega podpisa, zato tudi izjave ne morejo biti elektronske, so samo na iztiskanem obrazcu, ki ga morate kot vlagatelj ročno podpisati.
Zaklenjeno

Vrni se na “Splošno”