Večnamenska hala

Moderator: mstepec

Zaklenjeno
dragovan
Prispevkov: 0
Pridružen: 12 Okt 2009, 14:05

Večnamenska hala

Odgovor Napisal/-a dragovan »

Pozdravljeni,doma imam registrirano dopolnilnpo dejavnost na kmetiji,vinotoč,kmetija z nastanitvijo,oddajanje športnih rekvizitov ter piknikprostor.Zanima me,če lahko na diverzifikaciji kandidiram za izgradno ali delno gradnjo večnamenske hale za športne,občasne gostinske,kulturne,tematske dejavnosti.V mislih imam večnamensko dvorano,ki bi bila namenjena rekreaciji,prav tako pa bi jo uporabljal za občasne gostinske dejavnosti za pogostitev večjih zaključenih družb,tematske sklope kot so team buildingi,ter nekatere prireditve
Zanima me tudi:leta 2008 smo kandidirali za izgradnjo nogometnega igrišča in prejeli sredstva.Ali lahko kandidiram za izgradnjo tenis igrišča,glede na to,da sem takrat kandidiral za ostala igrišča?

Hvala in LP
mstepec
Prispevkov: 0
Pridružen: 20 Mar 2009, 11:50

Re: Večnamenska hala

Odgovor Napisal/-a mstepec »

V kolikor v spremenjeni Uredbi o ukrepih 1. 3. in 4. osi Programa razvoja podeželja za obdobje 2007 - 2013 v letih 2011 - 2013 med dejavnostmi podpore ostane oddelek 55 - Gostinske nastanitvene dejavnosti (po Standardni klasifikaciji dejavnosti SURS), lahko v sklopu razreda 55.10 - Dejavnost hotelov in podobnih nastanitvenih obratov, kandidira za sredstva za večnamensko dvorano. V sklopu rekreacijskih površin lahko kandidira za sredstva za izgradnjo tenis igrišča, saj glede na to, da navaja, da je že prejel sredstva za nogometno igrišče, ne bi prišlo do dvojnega financiranja za isti namen. Imeti pa mora registrirano dejavnost v sklopu katere ima namen kandidirati za sredstva in izpolnjevati tudi druge razpisne pogoje. Pri tem je potrebna posebna pozornost glede pravila "de minimis", ki pravi, da končni prejemnik sredstev lahko pridobi največ 200.000 EUR sredstev v obdobju zadnjih treh proračunskih let.

Lep pozdrav!
Zaklenjeno

Vrni se na “Ukrep št. 311 - diverzifikacija in Ukrep št. 312 - mikropodjetja”