vlagatelji-pogoji

Moderator: mstepec

Zaklenjeno
vprasanje
Prispevkov: 0
Pridružen: 30 Jan 2013, 14:59

vlagatelji-pogoji

Odgovor Napisal/-a vprasanje »

"V skladu s štirinajstim odstavkom 120. člena Uredbe PRP morajo biti kmetijska gospodarstva dejavna. V skladu s četrto točko 3. člena Uredbe PRP je dejavno kmetijsko gospodarstvo je tisto kmetijsko gospodarstvo, ki vloži zbirno vlogo po predpisih, ki urejajo izvedbo letnih ukrepov kmetijske politike, in ob predložitvi vloge na javni razpis ustvari primeren bruto prihodek iz kmetijskih dejavnosti oziroma iz kmetijskih, gozdarskih in dopolnilnih dejavnostih na kmetiji na enoto vloženega dela. Kot primeren bruto prihodek se šteje prihodek v višini 1 bruto minimalne plače na zaposlenega v Republiki Sloveniji v letu pred objavo javnega razpisa. Enota vloženega dela pa pomeni obseg dela, ki ga opravi ena oseba, ki je zaposlena za določen ali nedoločen čas s polnim delovnim časom v obdobju enega leta oziroma eno polno delovno moč, ki znaša 1800 ur letno. V letu 2011 je bruto prihodek na enoto vloženega dela v RS znašal 8.977,20 EUR."
Ali smejo, glede na napisano, kandidirati osebe, ki so registrirale dopolnilno dejavnost v letu 2012? Kaj je z zbirno vlogo?
mstepec
Prispevkov: 0
Pridružen: 20 Mar 2009, 11:50

Re: vlagatelji-pogoji

Odgovor Napisal/-a mstepec »

Na razpisu, ki je bil objavljen 28. 12. 2012 v Uradnem listu RS, lahko kandidirajo vlagatelji, ki so registrirali dopolnilne dejavnosti do oddaje vloge na javni razpis. Zbirna vloga mora biti oddana v letu 2011.
Zaklenjeno

Vrni se na “Ukrep št. 311 - diverzifikacija in Ukrep št. 312 - mikropodjetja”