Vloga za odobritev vlagatelja

Moderator: tpolak

Odgovori
Petra
Prispevkov: 0
Pridružen: 11 Nov 2009, 11:08

Vloga za odobritev vlagatelja

Odgovor Napisal/-a Petra »

Pozdravljeni.

Na vas se obračam še z enim vprašanjem.
Zanima me namreč, ali moramo pred začetkom izvajanja re poslati vlogo za odobritev vlagatelja za pomoč za dobavo svežega sadja in zelenjave?
Kot sem slišala pred začetkom izvajanja SŠS. Mi smo že dobili odločbo o odobritvi (prošnjo smo oddali pred 1. 12. 2009) za šolsko leto 2010 / 2011. Ali moramo še kaj poslati? Z razdeljevanjem smo pa že začeli. Rada bi pogledala na internetno stran SŠS, vendal le ta ne deluje.

Po besedah gospe Brigite Zupančič Tisovec ne rabimo pošiljati ničesar. Ali je to res?

Hvala za odgovor.
tpolak
Prispevkov: 0
Pridružen: 28 Avg 2009, 07:49

Re: Vloga za odobritev vlagatelja

Odgovor Napisal/-a tpolak »

Spoštovani.
Najprej se oproščam, ker ste morali dolgo čakati na moj odgovor. A glede na temo vašega vprašanja nisem prepozna.
Vse šole, ki izvajate SŠS v 2010-2011, ste bile odobrene z odločbami, ki ste jih prejele aprila 2010. Upam, da vse šole že pridno razdeljujete sadje in zelenjavo učencem in da ste za potrebe obveznega vrednotenja učinkov SŠS že izpolnile e-vprašalnik in načrt izvajanja SŠS ter ga poslale na IVZ. Verjamem, da je bil za začetek šolskega za šole to kar velik zalogaj obveznosti (glede na obilo ostalega formalnega dela na začetku leta).

Za vse tiste šole, ki bi želele izvajati SŠS tudi v šolskem letu 2011-2012, pa zdaj tečejo zadnji dnevi, da oddate vlogo za odobritev (do 1. 12. 2010):
- obrazec je na http://www.arsktrp.gov.si/si/storitve/t ... ega_sadja/ (v rubriki OBRAZCI ali pri sliki jagode: ODOBRITEV ŠOL): šole naj preverijo, če so vlogo poslale na pravem obrazcu, zlasti tiste, ki ste jo poslale že septembra!
- pri vlogi pazite, da boste vpisali pravilno šolsko leto: 2011/2012;
- vlogo je potrebno poslati priporočeno na naslov: ARSKTRP, Dunajska 160, 1000 Ljubljana.

Vse to sem vam posebej napisala, ker je kar 30% do sedaj prispelih vlog naredilo eno od teh napak. Zato bom tu izrabila priložnost, da šole opozorim, da takšnih vlog ARSKTRP ne bo mogla odobriti.

Lep pozdrav,
Tanja, MKGP.
Tanja PB, MKGP
Odgovori

Vrni se na “Vprašanja šol in naši odgovori”