Objekt tudi za druge namene

Objekt tudi za druge namene

OdgovorNapisal/-a ezamansatej » 02 jun 2011, 22:10

Vlagatelj se bo v sklopu razpisa prijavil za ureditev prostorov za shranjevanje kmetijske mehanizacije. Ureditev bo zajemala rekonstrukcijo obstoječih prostorov in novogradnjo nadstreška. Skupna neto tlorisna površina namenjena za kmetijsko mehanizacijo znaša 90 m2. V sklopu investicije si bo obnovil še prostore za predelavo sadja, skupne neto tlorisne površine 110 m2. Skupaj to znaša 200 m2. Prostori za predelavo sadja niso predmet razpisa, vendar so vsi pod skupno streho.
Objekt za shranjevanje kmetijske mehanizacije, je polovico tlorisne površine eno etažni, druga polovica pa je dvoetažni, pri čemer pa se bo samo pritličje uporabljalo za shranjevanje km. mehanizacije.

Zanima nas:
1)ali lahko pri izračunu sorazmernih deležev upoštevamo, da nam skupna površina objekta (=200 m2) predstavlja 100% in iz tega izračunamo deleže posameznega dela gradnje (novogradnja, rekonstrukcija, za sadje).
2)Ali lahko v delu dvoetažnega objekta upoštevamo celotno neto tlorisno površino pritličja, kjub temu da bo druga etaža opravljala vlogo podstrešja.

lp
E. Zaman
ezamansatej
 
Prispevkov: 0
Pridružen: 17 feb 2009, 15:38

Re: Objekt tudi za druge namene

OdgovorNapisal/-a kmlinaric » 17 jun 2011, 13:11

1. Da.
2. Balj natančno definirajte forumsko vprašanje.
kmlinaric
 


Vrni se na 1. javni razpis za ukrep Posodabljanje kmetijskih gospodarstev (ukrep 121) za leto 2011 - naložbe mladih prevzemnikov kmetij

Kdo je online

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 1 gost

cron