stroški dela - sprememba operacije

Moderatorji: bgricar, mjeric, ihorvat, atrcek, kseverkar

stroški dela - sprememba operacije

OdgovorNapisal/-a STIK » 06 mar 2019, 08:30

Na forumu je dne 24.1.2019 objavljen odgovor, da v primeru dela preko avtorske in podjemne pogodbe ni potrebna sprememba, ker ostaja kategorija stroška (strošek dela) enaka.
Na forumu je dne 11.2.2019 je objavljen odgovor, da je potrebno za študentsko delo vložiti vlogo za spremembo operacije, ker gre za storitve zunanjih izvajalcev.
V Navodilih za določanje in preverjanje tipov stroškov v okviru pristopa CLLD (sklad EKSRP in sklad ESPR) so delo preko avtorke pogodbe, delo po podjemni pogodbi in delo preko študentskega servisa navedeni pri tipu stroška STROŠKI DELA (druge vrste plačil za opravljeno delo).
Kljub objavljenim odgovorom še enkrat prosimo za odgovor, ali je potrebno, v kolikor so v okviru projekta planirani stroški dela zaposlene osebe in bi sedaj želeli uveljavljati stroške dela preko študentskega servisa, vložiti vlogo za spremembo projekta, kljub temu, da je delo preko študentskega servisa, tako kot delo po avtorski pogodbi in delo po podjemni pogodbi, v Navodilih navedeno pri kategoriji stroškov dela ?
STIK
 
Prispevkov: 0
Pridružen: 11 sep 2018, 13:54

Re: stroški dela - sprememba operacije

OdgovorNapisal/-a atrcek » 08 mar 2019, 10:23

Študentsko delo opredeljeno kot strošek dela, vendar ker gre za račun izstavljen s strani študentskega servisa, gre istočasno za tudi za opravljeno storitev zunanjih izvajalcev.

Študentsko delo so opravljene storitve zunanjih izvajalcev, vendar ker gre za strošek dela ni potrebno vložiti prošnje za spremembo operacije. Potrebno pa je pridobiti 3 ponudbe oziroma eno odvisno od javnega poziva in v poročilu ob vložitvi zahtevka o tem sporočiti.

Na podlagi vašega opozorila smo popravili tudi objavo iz 11.2.2019.
atrcek
 
Prispevkov: 0
Pridružen: 01 mar 2016, 10:49


Vrni se na Podpora za izvajanje operacij v okviru strategije lokalnega razvoja, ki ga vodi skupnost

Kdo je online

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 1 gost