Označevanje projektov_EKSRP - informativne table

Moderatorji: bgricar, mjeric, ihorvat, atrcek, kseverkar

Označevanje projektov_EKSRP - informativne table

OdgovorNapisal/-a LAS PPD » 22 maj 2019, 09:59

Upravičenec bo v okviru projekta pripravil interpretativne table, ki bodo locirane v interpretativnem centru. Na interpretativnih tablah bodo poučne vsebine – o naravi, o obnašanju v naravi, o obnašanju ob srečanju živali ipd.

Ali takšne interpretativne table uvrščamo med informativne table in morajo biti označene v skladu z NAVODILI ZA INFORMIRANJE IN OBVEŠČANJE JAVNOSTI O AKTIVNOSTIH, KI PREJEMAJO PODPORO IZ PROGRAMA RAZVOJA PODEŽELJA REPUBLIKE SLOVENIJE ZA OBDOBJE 2014–2020?

Iz Navodil:
Informativne table
V primeru postavitve informativnih tabel (predstavitev tematskih poti, lokacije ali območja ipd.) se uporabi zahtevane elemente označevanja na sami informativni tabli, kot je opredeljeno med elementi označevanja v nadaljevanju podpoglavja. V primeru usmerjevalnih tabel je označitev z virom sofinanciranja priporočljiva, vendar ni obvezna.

Lep pozdrav.
LAS PPD
 
Prispevkov: 0
Pridružen: 07 dec 2017, 08:53

Re: Označevanje projektov_EKSRP - informativne table

OdgovorNapisal/-a kseverkar » 30 maj 2019, 06:27

Da, tako je kot piše v Navodilih. Gre za informativne table, ki morajo biti označene v skladu z Navodili za informiranje in obveščanje javnosti o aktivnostih, ki prejemajo podporo iz PRP RS za obdobje 2014-2020.
kseverkar
 
Prispevkov: 0
Pridružen: 26 sep 2018, 12:16


Vrni se na Podpora za izvajanje operacij v okviru strategije lokalnega razvoja, ki ga vodi skupnost

Kdo je online

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 1 gost

cron