označevanje z nalepkami

Moderatorji: bgricar, ihorvat, atrcek, kseverkar, mjeric

označevanje z nalepkami

OdgovorNapisal/-a icra » 02 okt 2019, 06:03

V Pravilniku o označevanju vira sofinanciranja iz Programa razvoja podeželja Republike Slovenije za obdobje 2014–2020 so v 3.členu navedene splošne navedbe kako se označuje. O označevanju z nalepkami govori 6. odstavek, ki omejuje označevanje z nalepkami zgolj za stroje in opremo z vrednostjo nad 50.000 EUR, vendar omenja zgolj ukrep ukrep Naložbe v osnovna sredstva. O označevanju pri ukrepu Podpora za lokalni razvoj v okviru pobude LEADER govori 5. člen, ki pa ne omenja nalepk. Nalepke zopet omenja 10. člen, ki navaja "Če gre za podukrepe Podpora za tekoče stroške in stroške animacije, Podpora za izvajanje operacij v okviru strategije lokalnega razvoja, ki ga vodi skupnost, in Priprava in izvajanje dejavnosti sodelovanja lokalne akcijske skupine, se lahko poleg velikosti nalepke iz prejšnjega odstavka, uporabi tudi nalepka velikosti 10 cm x 5 cm."
Iz zapisanega je razbrati, da se nalepke uporabljajo tudi pri ukrepu LEADER, vendar nikjer ni navedeno za kaj se uporabljajo in pri kakšni vrednosti? Prosimo za hiter odgovor.
icra
 
Prispevkov: 0
Pridružen: 28 jul 2010, 13:35

Re: označevanje z nalepkami

OdgovorNapisal/-a atrcek » 09 okt 2019, 08:23

Označevanje z nalepkami pri CLLD ni več potrebno. Omejeno je samo na ukrep M04. To je poenostavitev. Odstavek v členu 10. pravilnika bo ob morebitni spremembi izbrisan.
atrcek
 
Prispevkov: 0
Pridružen: 01 mar 2016, 10:49


Vrni se na Podpora za izvajanje operacij v okviru strategije lokalnega razvoja, ki ga vodi skupnost

Kdo je online

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 1 gost

cron