Sklepi sestanka na MKGP - tri ponudbe pri katalogu st

Moderatorji: rzgajnardfemec

Odgovori
dfemec
Prispevkov: 0
Pridružen: 15 Mar 2016, 14:41

Sklepi sestanka na MKGP - tri ponudbe pri katalogu st

Odgovor Napisal/-a dfemec »

1. V primeru strojev ali opreme, kjer niso določeni razredi »od – do«, mora vlagatelj, ki želi uveljavljati stroj ali opremo, ki se po specifikaciji uvršča med posamezne razrede, k vlogi na javni razpis priložiti eno ponudbo. Vlagatelj v aplikaciji za vnos vlog iz šifranta izbere stroj ali opremo iz kataloga, ki je glede na specifikacijo najbližje stroju ali opremi iz kataloga. Upošteva se pravilo matematičnega zaokroževanja (pri 5 se zaokroži navzgor).
2. Če v posamezni kategoriji strojev ali opreme, obstaja možnost »drugo«, potem vlagatelj predloži tri tržno primerljive pisne ponudbe. Pri izračunu višine upravičenih stroškov se upošteva vrednost najugodnejše ponudbe. Ob tem je potrebno poudariti, da se možnost »drugo« nanaša na stroje in mehanizacijo, ki so pod oziroma nad vrednostmi specifikacij strojev in opreme, določene v katalogu (m, KW, ipd.).
3. V primeru, ko v katalogu stroškov, v posamezni kategoriji strojev ali opreme, ni kategorije »drugo«, vlagatelj pa predloži ponudbo za stroj ali opremo, ki je nad oziroma pod vrednostmi iz specifikacij, določenih v katalogu (m, KW, ipd.), velja, da se vlagatelju sredstev za ta namen ne odobri.
dfemec
Prispevkov: 0
Pridružen: 15 Mar 2016, 14:41

Re: Sklepi sestanka na MKGP - tri ponudbe pri katalogu st

Odgovor Napisal/-a dfemec »

Zgornji sklep je dne 23.3.2016 objavljen na spletni strani MKGP in Agencije.
Odgovori

Vrni se na “Javni razpis za operacijo naložbe v nakup nove mehanizacije in opreme za sečnjo in spravilo lesa iz PRP 2014-2020 za leto 2016 (datum objave 19. 2. 2016)”