izpolnjevanje elektronskih obrazcev

Moderatorji: rzgajnardfemec

Odgovori
mdolzan
Prispevkov: 0
Pridružen: 05 Apr 2016, 09:21

izpolnjevanje elektronskih obrazcev

Odgovor Napisal/-a mdolzan »

Spoštovani,

ali drži, da pri vnosu elektronske vloge za ukrep 8.6 ni potrebno v aplikacijo naložiti prilog, ki so zahtevane za predmetni ukrep, in jih priložimo le pri tiskani (fizični) oddaji vloge?

Hvala za odgovor, lp
dfemec
Prispevkov: 0
Pridružen: 15 Mar 2016, 14:41

Re: izpolnjevanje elektronskih obrazcev

Odgovor Napisal/-a dfemec »

V skladu s četrtim odstavkom 92. člena Uredbe o izvajanju ukrepa naložbe v osnovna sredstva in podukrepa podpora za naložbe v gozdarske tehnologije ter predelavo, mobilizacijo in trženje gozdarskih proizvodov iz Programa razvoja podeželja 2014-2020 (Uradni list RS, št. 104/2015) prijavni obrazec, ki je izpolnjen in oddan v elektronski sistem, ne šteje za vlogo na javni razpis. Za vlogo na javni razpis šteje natisnjena vloga z izpisom identifikacijske kode skupaj z vsemi sestavnimi deli vloge na javni razpis, ki jih določa javni razpis in razpisna dokumentacija.

Torej zaenkrat ni nujno, da v elektronski sistem vnesete katerokoli od prilog, potrebno pa je, da vse priloge, ki želite da se jih vključi v obravanavo vloge, priložite v fizični obliki skupaj s prijavnim obrazcem. To velja tako za obvezne kot tudi neobvezne priloge. Potrebno je vedeti, da so kot neobvezne priloge definirane tako priloge, ki jih lahko pridobi ARSKTRP iz uradnih evidenc kot tudi take, ki jih ARSKTRP ne more pridobiti iz uradnih evidenc, vlagatelj pa v primeru, če jih priloži lahko uveljavlja dodatne točke v sklopu meril za izbor.
Odgovori

Vrni se na “Pogoji za pridobitev sredstev”