povečanje obsega živinorejske proizvodnje

Moderatorji: rpakiznlenardicsimonisekp

Odgovori
ufisinger
Prispevkov: 0
Pridružen: 17 Feb 2009, 16:32

povečanje obsega živinorejske proizvodnje

Odgovor Napisal/-a ufisinger »

Pri posebnih pogojih je pod točko 3., odstavek d) vlagatelj z naložbo ne sme povečati obsega živinorejske proizvodnje na kmetijske gospodarstvu glede na stanje ob oddaji vloge na javni razpis.
Glede na napisano pomeni, da kmetija za kandidaturo na ta razpis ne more napraviti prizidka k obstoječemu prašičjemu hlevu ter povečati staleža živali? Če je temu tako ali lahko kmetija, ki leži na VVO III, kandidira na 2. javnem razpisu, kjer ni teh omejitev? Če ne more pomeni da je ta kmetija izključena.... Prosim za odgovor kako je s tem.
lrojec

Re: povečanje obsega živinorejske proizvodnje

Odgovor Napisal/-a lrojec »

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano je v petek, dne 15. 7. 2016 v Uradnem listu RS objavilo sklep o razveljavitvi 3. Javnega razpisa iz naslova podukrepa 4.1 Podpora za naložbe v kmetijska gospodarstva za leto 2016 - prilagoditev kmetijskih gospodarstev na zahteve kmetovanja na vodovarstvenih območjih.
Odgovori

Vrni se na “3. javni razpis za naložbe kmetijskih gospodarstev, namenjene izvajanju tehnoloških izboljšav na področju higiene, varovanja okolja in varnosti pri delu ter znižanju stroškov pridelave na vodovarstvenih območjih, za leto 2016 (datum objave: 10. 6. 2016)”