OBJAVA NAVODIL ZA VNOS ELEKTRONSKE VLOGE

Moderatorji: rzgajnardfemec

Odgovori
abudabi

OBJAVA NAVODIL ZA VNOS ELEKTRONSKE VLOGE

Odgovor Napisal/-a abudabi »

Povzetek iz objave javnega razpisa na spletni strani MKGP:
"Vnos vloge v elektronski sistem in vložitev vloge poteka od 21. 11. 2016 do vključno 1. 2. 2017 do 24. ure. Navodilo za vnos vlog bo objavljeno na spletni strani AKTRP."
Danes smo 28.11.2016 in na spletni strani AKTRP ni še nobenih navodil (vsaj ne tam kjer so ostala navodila za vnos vlog), kar pomeni, da se ne more vnašati ( pravilno ) podatke v elektronsko vlogo, saj so že takoj na začetku aplikacije možne po 4 izbire za KG in 4 izbire za s.p., družbe in zadruge za katere pa se ne ve katero pravilno izbrati.
Zanima me kdaj bodo navodila na voljo in s tem omogočen pravilen vnos elektronske vloge ??
bpremrl

Re: OBJAVA NAVODIL ZA VNOS ELEKTRONSKE VLOGE

Odgovor Napisal/-a bpremrl »

Spoštovani,

navodila za vnos vlog na podukrepu 8.6 Podpora za naložbe v gozdarske tehnologije ter predelavo, mobilizacijo in trženje gozdnih proizvodov bodo za operacijo Naložbe v pred industrijsko predelavo lesa dopolnjena s specifikami iz zadnjega javnega razpisa in do 9. 12. 2016 objavljena na spletni strani ARSKTRP http://www.arsktrp.gov.si/si/splosno/vs ... podezelja/.
Odgovori

Vrni se na “Javni razpis za operacijo naložbe v pred industrijsko predelavo lesa iz PRP 2014-2020 za leto 2016 (datum objave: 28. 10. 2016)”