Fazna gradnja

Moderatorji: rpakiznlenardic

Odgovori
isket
Prispevkov: 0
Pridružen: 18 Feb 2009, 12:34

Fazna gradnja

Odgovor Napisal/-a isket »

V sklopu fazne gradnje se bo izvedla novogradnja objekta z dvema fazno ločenima deloma: I. faza- novogradnja predelovalnega prostora z linijo za predelavo sadja, degustacijski prostor z manjšo trgovino za pokušino in prodajo predelanih sadnih proizvodov (predmet podpore- prtličje) in II. faza- apartmajski del za namene nočitev (ni predmet podpore- I. nadstropje). Faznost je opredeljena tako v PGD, kot v pravnomočnem gradbenem dovoljenju. UD se bo pridobivalo po fazah. Izvedbe II. faze se načrtuje v letu 2020.

1. Ali se kot dokazilo prijavnemu obrazcu zahtevajo popisi del, ki se nanašajo na II. fazo (PZI bi se izdelal samo za fazo I.)?
2. Ali se kot dokazilo prijavnemu obrazcu zahtevajo ponudbe, ki se nanašajo na II. fazo?
3. Ali se zahteva zaprtost finančne konstrukcije vključno za dela, ki zadevajo fazo II.?
rpakiz
Prispevkov: 0
Pridružen: 16 Dec 2016, 09:45

Re: Fazna gradnja

Odgovor Napisal/-a rpakiz »

V razpisni dokumentaciji 2.JR je v prilogi D1.6 in D1.7 navedeno kaj mora biti priloženo v primeru pridobitev sredstev za del naložbe. Ravno tako priloga D4 Dokazilo o finančnem poslovanju natančneje D4.3 določa, da mora biti priložena izjava banke za priznani in nepriznani del naložbe. V tem primeru govorimo o I. in II. fazi kot celotna naložba, I. faza pa je kot upravičen del naložbe po tem JR.
Odgovori

Vrni se na “2. javni razpis za naložbe v predelavo, trženje oz. razvoj kmetijskih proizvodov za leto 2016 - velika podjetja (datum objave 9. 12. 2016)”