Poročanje o izpolnjevanju ciljev

Moderatorji: rsaje, rzgajnar, dfemec, nlenardic, rpakiz

Poročanje o izpolnjevanju ciljev

OdgovorNapisal/-a batom » 24 jul 2019, 11:35

Imamo vprašanja v povezavi s poročanjem o operaciji po zadnjem izplačilu sredstev. Zanima nas:

• Katero vrednost kazalnika Gospodarnost poslovanja je potrebno vzeti kot merodajno za izpolnjevanje ciljev po izvedbi naložbe? Ali je potrebno dosegati napovedano vrednost kazalnika za koledarsko leto zadnjega izplačila ali je potrebno dosegati višino zadnje napovedane vrednosti znotraj poslovnega načrta (koledarsko leto zadnjega izplačilo + 5 let)?

• Kot opredeljeno v 3. javnem razpisu za podukrep 4.2 je potrebno najpozneje v 36 mesecih od datuma zadnjega izplačila sredstev izpolniti vsaj 80 odstotkov proizvodnih zmogljivosti živilskega obrata načrtovanih v poslovnem načrtu. Ali je dovolj, da se v opredeljenem obdobju načrtovana vrednost doseže v enem poslovnem letu, ali je potrebno 80 odstotkov zagotavljati skozi celotno 36 mesečno obdobje (vsa 3 poslovna leta po zadnjem izplačilu sredstev)?

• Ali je 80 odstotkov proizvodnih zmogljivosti potrebno zagotavljati za vse izdelke prednostnega sektorja (PS) posebej (primer tabela A), ali je merodajna skupna vrednost (primer tabela B), v kolikor je v poslovnem načrtu opredeljenih več izdelkov prednostnega sektorja?

Primer A:
Izdelek PS 1 80%
Izdelek PS 2 82%
Izdelek PS 3 89%
Povprečje 84%

Primer B:
Izdelek PS 1 68%
Izdelek PS 2 88%
Izdelek PS 3 42%
Izdelek PS 4 89%
Izdelek PS 5 94%
Izdelek PS 6 98%
Povprečje 80%

Že vnaprej se zahvaljujemo za odgovor.
batom
 
Prispevkov: 0
Pridružen: 20 apr 2018, 07:41

Vrni se na Obveznosti upravičenca

Kdo je online

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 1 gost