Pogodba o medsebojnem sodelovanju - upravičene aktivnosti

Moderatorji: mmelertrojok

Odgovori
kos123
Prispevkov: 0
Pridružen: 19 Mar 2019, 13:47

Pogodba o medsebojnem sodelovanju - upravičene aktivnosti

Odgovor Napisal/-a kos123 »

Pozdravljeni,
ali morajo biti upravičene aktivnosti, navedene v Pogodbi o medsebojnem sodelovanju, enake kot v Prilogi 21 v Finančni konstrukciji projekta, torej: Vodenje in koordinacija izvedbe projekta, Aktivnosti, ki so neposredno povezane z izvedbo projekta, in administrativno-tehnične aktivnosti, Priprava in izvedba praktičnega preizkusa rešitev iz 1. točke 27. člena Uredbe, Analiza izvedljivosti prenosa v okviru projekta razvitih rešitev iz 1. točke 27. člena Uredbe v prakso, Razširjanje rezultatov projekta ali so lahko upravičene aktivnosti v Pogodbi o medsebojnem sodelovanju bolj podrobno napisane?
Hvala!
mmele
Prispevkov: 0
Pridružen: 20 Mar 2019, 08:02

Re: Pogodba o medsebojnem sodelovanju - upravičene aktivnost

Odgovor Napisal/-a mmele »

Način opredelitve članov partnerstva in upravičenih aktivnosti, ki jih izvajajo, lahko povzamete po prilogi 37 javnega razpisa, ki je sicer informativne narave. Lahko pa jih opredelite enako kot v projektu. Pomembno je, da so podatki v prijavnem obrazcu, projektu (priloga 21) in pogodbi o medsebojnem sodelovanju, usklajeni.
Odgovori

Vrni se na “M16.5 - Podpora za skupno ukrepanje za blažitev podnebnih sprememb ali prilagajanje nanje ter za skupne pristope k okoljskim projektom in stalnim okoljskim praksam”