Izpolnjevanje v e-aplikaciji (dodajanje prilog)

Moderatorji: rtrojokmmele

Odgovori
tvukmanic
Prispevkov: 0
Pridružen: 13 Mar 2018, 08:12

Izpolnjevanje v e-aplikaciji (dodajanje prilog)

Odgovor Napisal/-a tvukmanic »

Pozdravljeni,

zanima me slednje - ali se lahko pri nalaganju prilog v aplikacijo združijo enake priloge partnerjev v en PDF ali se mora skenirati in nalagati vsaka priloga po partnerju posebej?

Hvala in lp,
TV
bgricar
Prispevkov: 0
Pridružen: 03 Apr 2015, 08:25

Re: Izpolnjevanje v e-aplikaciji (dodajanje prilog)

Odgovor Napisal/-a bgricar »

V spletno aplikacijo se mora obvezno v elektronski obliki priložiti:
Priloga 1: Opis pilotnega projekta (če gre za pilotni projekt, Word) --> to je priloga 2:Opis pilotnega projekta k razpisni dokumentaciji javnega razpisa oz.
Priloga 2: Osnovni podatki o projektu EIP (Excel) in Opis projekta EIP (Word) (če gre za projekt EIP)

Obrazca za predložitev opisa projekta EIP sta določena v prilogi 3: Osnovni podatki o projektu EIP in prilogi 4: Opis projekta EIP, ki sta priložena k razpisni dokumentaciji javnega razpisa.
V spletni aplikaciji se opis projekta priloži/naloži s klikom na gumb Dodaj priponkopod zaporedno točko Priloga 22: D22 PROJEKT.

Vseh ostalih dokazil in izjav iz seznama, pri katerih ni izrecno rečeno, da se morajo oddati v elektronski obliki, ni potrebno nalagati v spletno aplikacijo.
Če pa jih boste priložili, pa lahko enake priloge partnerjev (priloge, ki jih morajo izpolniti vsi člani partnerstva) skenirate in naložite v spletno aplikacijo kot en PDF. Ni potrebno prilagati vsake priloge po partnerju posebej.
Vsa potrebna dokazila in izjave, ki so navedena v seznamu izjav in dokazil (v prijavnem obrazcu) se priložijo v tiskani obliki k natisnjemu enotnemu prijavnemu obrazcu. V primeru pilotnih projektov, če vlagatelj uveljavlja točke iz naslova merila 3 Prispevek k varovanju naravnih virov, t.j. če je najmanj polovica članov partnerstva, ki so kmetijska gospodarstva, vključenih v shemo kakovosti ekološka pridelava in predelava, če se pilotni projekt nanaša na kmetijstvo, se vlogi na javni razpis priloži kopija certifikata o ekološki pridelavi oz. predelavi kmetijskih proizvodov. Če se pilotni projekt nanaša na gozdarstvo in če vlagatelj uveljavlja točke iz naslova merila 3 Prispevek k varovanju naravnih virov, t.j. da mora imeti najmanj polovica članov partnerstva, ki so kmetijska gospodarstva, certifikat v skladu s shemama FSC® oziroma PEFC, mora vlagatelj vlogi na javni razpis priložiti kopijo certifikata FSC ali PEFC.

Po uspešni oddaji vloge v spletni aplikaciji je možen dostop do vloge v zavihku Pooblastilo.
V kolikor ima vlog status Oddana s klikom na gumb Odpri odprete enotni prijavni obrazec in ga natisnite.
V zgornjem delu zavihka se nahaja gumb za tiskanje etikete za naslavljanje, ki se mora obvezno nalepiti na kuverto. Etiketo za naslavljanje natisnete s klikom na gumb Etiketa za kuverto.
Odgovori

Vrni se na “1. javni razpis (datum objave: 2. 2. 2018)”