Označevanje aktivnosti

Moderatorji: rtrojokmmele

Odgovori
Klara
Prispevkov: 0
Pridružen: 30 Mar 2020, 12:49

Označevanje aktivnosti

Odgovor Napisal/-a Klara »

Pozdravljeni,
v skladu s 3. odstavkom 3.členom Pravilnika o označevanju, sklepamo, da morajo nalepkami ali označevalnimi plakati vir financiranja označevati samo tisti partnerji projekta, katerim je dodeljena podpora višja kot 50.000 eur.

1. kateri partnerji morajo na svojem sedežu označevati vir financiranja z plakatom?
2. kateri partjerji morajo na premični opremi (računalnik, telefon) označevati vir financiranja z nalepkami?

Hvala za odgovoro in lp,
Klara
mmele
Prispevkov: 0
Pridružen: 20 Mar 2019, 08:02

Re: Označevanje aktivnosti

Odgovor Napisal/-a mmele »

Pri 1. javnih razpisih mora vodilni partner izpolnjevati zahteve glede označevanja vira sofinanciranja v skladu z Navodili za informiranje in obveščanje javnosti o aktivnostih in ne pravilnikom, kot je to nadalje pri 2. javnih razpisih. Za ustrezen način označevanja (tudi na podlagi navodil) predlagam, da pogledate spletno stran PRP, kjer je to lepo opisano: https://www.program-podezelja.si/sl/ozn ... aktivnosti

Meja za označevanje na podlagi navodil je 10.000 eurov in ne 50.000 eurov, kot je to na podlagi pravilnika. Če je višina odobrenih sredstev za celoten projekt nad 10.000 eurov se označi s plakatom na vidnem mestu pri vodilnem partnerju, saj je on zavezan za označevanje. Vsa oprema, ki je predmet sofinanciranja, mora biti označena z nalepkami, ne glede na to, kateri član partnerstva jo je nabavil. Kot rečeno pa je pri teh javnih razpisih za označitev odgovoren vodilni partner.
Odgovori

Vrni se na “1. javni razpis (datum objave: 2. 2. 2018)”