reference evalvatorja

Moderatorji: rtrojokmmele

Odgovori
cccom222
Prispevkov: 0
Pridružen: 19 Avg 2013, 08:14

reference evalvatorja

Odgovor Napisal/-a cccom222 »

V prilogi 18 je potrebo navesti reference zunanjega evalvatorja.

zanima nas ali se kot reference štejejo samo projekti ki jih je evalvator izvedel kot zunanji izvajalec, ali je lahko referenca evalvatorja evalvacija projekta v katerem je bil evalvator projektni partner ?

Ali je torej ključno samo da je referenca iz področja npr. socialnega oz. invalidskega varstva, ali je pomembna tudi vloga evalvatorja (zunanji izvajalec, partner v projektu) znotraj evalviranega projekta?
rzgajnar
Prispevkov: 0
Pridružen: 22 Feb 2016, 14:08

Re: reference evalvatorja

Odgovor Napisal/-a rzgajnar »

V skladu z določili Uredbe in javnega razpisa se za zunanjega izvajalca, ki je opravil evalvacijo projekta, štejejo reference pri izvajanju evalvacij s področja, na katerega se nanaša projekt (npr. evalvacije projektov s področja izobraževanja, če se projekt nanaša na področje izobraževanja). Torej na obrazcu Priloga 18 ta izvajalec navede najmanj 3 projekte, ki jih je evalviral v zadnjih petih letih (preden je vodilni partner vložil vlogo na javni razpis). Evalvator navede reference za evalvacije, pri katerih mu je bila naročena izvedba evalvacije. Zunanji izvajalec evalvacije lahko predloži tudi drugo dokazilo, iz katerega bo razvidno, da je izvedel evalvacijo s področja, na katerega se nanaša projekt (npr. kopijo pogodbe o naročilu izvedbe evalvacije in poročilo o izvedeni evalvaciji).
Odgovori

Vrni se na “2. javni razpis (datum objave: 21. 12. 2018)”