Oddaja podatkov za 2010

Moderatorji: jdularmbogovic

Odgovori
monaco
Prispevkov: 0
Pridružen: 23 Maj 2010, 10:48

Oddaja podatkov za 2010

Odgovor Napisal/-a monaco »

Spoštovani,

na kar nekaj kmetijah smo začelo voditi podatke po FADN metodologiji v letu 2009, ko ni bilo več ustrezne podpore za program in podatke vpisujemo na obrazce. Za leto 2009 smo dobili navodila, da podatke samo shranimi na obrazcih na kmetiji. Po enakem postopku vodimo tudi podatke za 2010 in nas zanima ali je potrebno s temi podatki karkoli storiti (jih kam poslati) ali jih zgolj obdržimo shranjene na kmetiji dokler da bo končno na voljo ustrezna aplikacija in jih bomo takrat vnesli?

Hvala in lep pozdrav
mbogovic
Prispevkov: 0
Pridružen: 20 Feb 2009, 14:47

Re: Oddaja podatkov za 2010

Odgovor Napisal/-a mbogovic »

Podatke o gospodarjenju na kmetiji po metodologiji FADN še naprej spremljajte na predpisanih obrazcih (za leto 2010 – 2011 so obrazci delno spremenjeni):

http://www.arsktrp.gov.si/si/e_poslovan ... 2011/fadn/

Glede uporabe nove računalniške aplikacije MKGP trenutno ne razpolaga z novimi informacijami. Spremljanje podatkov o gospodarjenju na kmetiji po metodologiji FADN je potrebno izvajati v skladu z določilom v konkretnem javnem razpisu, kjer je z vaše strani nastala omenjena obveznost.
Ko bo program pripravljen, bo posredovano obvestilo vsem zainteresiranim.
Znano je, da je izbira izvajalca zaradi pritožbe enega od prijaviteljev razveljavljena. Pripravlja se nov javni razpis za izbiro izvajalca.
miro_MKGP
Odgovori

Vrni se na “FADN”