Rok vlaganja vlog

Moderatorji: mmelertrojok

Odgovori
isket
Prispevkov: 0
Pridružen: 18 Feb 2009, 12:34

Rok vlaganja vlog

Odgovor Napisal/-a isket »

Spoštovani.

Ali se bo glede na dano situacijo epidemije rok za oddajo vlog ponovno podaljšal?

Namreč rok za oddajo vlog bi se moral, v skladu z 2. členom Zakona o začasnih ukrepih v zvezi s sodnimi, upravnimi in drugimi javnopravnimi zadevami za obvladovanje širjenja nalezljive bolezni SARS-CoV-2 (COVID-19), izteči osmi dan od dneva prenehanja začasnih ukrepov.

Prijava EIP projekta zahteva usklajevanje med več partnerji, komunikacijo, verifikacijo, itd., kar pa lahko predstavlja potencial širjenja nalezljive bolezni.
mmele
Prispevkov: 0
Pridružen: 20 Mar 2019, 08:02

Re: Rok vlaganja vlog

Odgovor Napisal/-a mmele »

Zakon o začasnih ukrepih v zvezi s sodnimi, upravnimi in drugimi javnopravnimi zadevami za obvladovanje širjenja nalezljive bolezni SARS-CoV-2 (COVID-19) (ZZUSUDJZ) Uradni Iist RS št. 36/20 določa, da se roki za uveljavitev materialnih pravic, ki se iztečejo v času izvajanja ukrepov po tem zakonu, podaljšajo tako, da se iztečejo osmi dan od dneva prenehanja ukrepov oz. najkasneje 1. julija.

Zakon tako prekinja tudi tek rokov za oddajo vloge na javni razpis. Vlogo na javni razpis, ki se bo iztekel v času trajanja posebnih ukrepov, bo mogoče oddati še osmi dan od dneva prenehanja ukrepov.

Bo pa Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano naredilo vse v smeri, da bodo potencialni upravičenci imeli dovolj časa za pripravo in oddajo vlog na javni razpis in po potrebi dodatno podaljšalo roke za oddajo vloge na javne razpise.
Odgovori

Vrni se na “4. javni razpis (datum objave: 13. 12. 2019)”