Coronavirus

Moderatorji: moblakbgricar

Odgovori
moblak
Prispevkov: 0
Pridružen: 03 Feb 2020, 14:35

Coronavirus

Odgovor Napisal/-a moblak »

Spoštovani,
Verjamemo, da tudi pri vas spremljate stanje Koronavirusa v Sloveniji in ste seznanjeni, da je bila danes (četrtek 12.3.2020) v javnih medijih, najavljena razglasitev epidemije Koronavirusa v Sloveniji.
Glede na stanje v državi, je nemogoče kakorkoli pripravljati dokumentacijo vezano na vaš razpis sofinanciranje gradnje širokopasovnih omrežij naslednje generacije v koroški, podravski in pomurski statistični regiji saj je enostavno preveč procesov ohromljenih ali celo že prekinjenih. Iz tega razloga vas naprošamo da razmislite :
- o začasni prekinitvi razpisne dobe ali
- glede podaljšanja roka za oddajo ponudbe za vsaj 60 dni
Vljudno prosimo za vaš odgovor oz. najavo na vaši internetni strani.
Lep pozdrav
mrakic
Site Admin
Prispevkov: 520
Pridružen: 06 Maj 2008, 07:45

Re: Coronavirus

Odgovor Napisal/-a mrakic »

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano bo vse svoje nadaljnje odločitve prilagodilo zdravstveni situaciji, ki jo pozorno spremlja.
Glede na razmere, ki bodo nastale, se bo razmislilo tudi o podaljšanju javnih razpisov, če bo to potrebno oziroma se bo izkazalo, da imajo potencialni upravičenci težave s pripravo dokumentacije.
V tej fazi podaljšanja javnega razpisa še ne bo, saj je do zaprtja razpisa še dovolj časa.
Bo pa Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano naredilo vse v smeri, da bodo potencialni upravičenci imeli dovolj časa za pripravo in oddajo vlog na javni razpis.
ARSKTRP
Odgovori

Vrni se na “M07.3 - Podpora za širokopasovno infrastrukturo, vključno z njeno vzpostavitvijo, izboljšanjem in razširitvijo, pasivno širokopasovno infrastrukturo ter zagotavljanjem dostopa do širokop. interneta in rešitev v zvezi z e-upravo (1. javni razpis)”