Izjava lokalne skupnosti

Moderatorji: bgricarmoblak

Odgovori
moblak
Prispevkov: 0
Pridružen: 03 Feb 2020, 14:35

Izjava lokalne skupnosti

Odgovor Napisal/-a moblak »

Izjava lokalne skupnosti (Priloga 4)
Eden izmed pogojev pri oddaji vloge s strani upravičenca je tudi Izjava lokalne skupnosti, da je naložba v skladu s prostorskimi akti.
- Ali se tu lokalna skupnost smatra kot občina ali kako drugače? Prosimo za opredelitev.
- Kako se bo reševalo v primeru, ko upravičenec, ki se prijavi na določen sklop, Ie-ta pa kot vemo obsega več občin, s strani vseh lokalnih skupnosti ne bo pridobil podpisane izjave?
- Ali se slednje šteje kot izključitev od JR in/ali zmanjšanje oz. vračilo sredstev?
mrakic
Site Admin
Prispevkov: 520
Pridružen: 06 Maj 2008, 07:45

Re: Izjava lokalne skupnosti

Odgovor Napisal/-a mrakic »

Lokalna skupnost je opredeljena kot občina. V javnem razpisu je pripravljena Priloga izjava lokalne skupnosti,ki jo podpiše pooblaščena oseba za zastopanje.

Izjave vseh lokalnih skupnosti, kjer se bo izvajala naložba, se morejo priložiti vlogi na javni razpis. V primeru, da vlogi na javni razpis ne bodo priložene izjave vseh lokalnih skupnosti – občin, vlagatelj ne izpolnjuje pogojev iz javnega razpisa in v tem primeru bo pozvan na dopolnitev vloge. Če vloga ne bo dopolnjena v roku, ki ga določi agencija se takšna vloga zavrže.
ARSKTRP
Odgovori

Vrni se na “M07.3 - Podpora za širokopasovno infrastrukturo, vključno z njeno vzpostavitvijo, izboljšanjem in razširitvijo, pasivno širokopasovno infrastrukturo ter zagotavljanjem dostopa do širokop. interneta in rešitev v zvezi z e-upravo (1. javni razpis)”