Podalšanje roka za oddajo vloge

Moderatorji: moblakbgricar

Odgovori
moblak
Prispevkov: 0
Pridružen: 03 Feb 2020, 14:35

Podalšanje roka za oddajo vloge

Odgovor Napisal/-a moblak »

Ta teden je tretji teden odkar je Vlada Republike Slovenije izdala predpis, s katerim je razglasila epidemijo corona virusa in v zvezi s tem izdala različna priporočila in obvezna navodila za ravnanje, ki se jih moramo držati vsi državljani Republike Slovenije in tudi vse pravne družbe v državi. Posledica navodil je ta, da smo morali zaposleni ostati doma na čakanju z omejenim gibanjem in druženjem. Posledica teh dejanj za ta razpis je ta, da so se ustavile vse aktivnosti okoli priprave na oddajo ponudbe za sodelovanje na vašem razpisu, zato vas naprošamo, da podaljšate rok za oddajo za minimalno 30 dni.
mrakic
Site Admin
Prispevkov: 520
Pridružen: 06 Maj 2008, 07:45

Re: Podalšanje roka za oddajo vloge

Odgovor Napisal/-a mrakic »

Zakona o začasnih ukrepih v zvezi s sodnimi, upravnimi in drugimi javnopravnimi zadevami za obvladovanje širjenja nalezljive bolezni SARS-CoV-2 (COVID-19) (ZZUSUDJZ) Uradni Iist RS št. 36/20 določa, da se roki za uveljavitev materialnih pravic, ki se iztečejo v času izvajanja ukrepov po tem zakonu, podaljšajo tako, da se iztečejo osmi dan od dneva prenehanja ukrepov oz najkasneje 1. julija.

Zakon tako prekinja tudi tek rokov za oddajo vloge na javni razpis. Vlogo na javni razpis, ki se bo iztekel v času trajanja posebnih ukrepov, bo mogoče oddati še osmi dan od dneva prenehanja ukrepov.

Bo pa Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano naredilo vse v smeri, da bodo potencialni upravičenci imeli dovolj časa za pripravo in oddajo vlog na javni razpis in bo zato po potrebi dodatno podaljšalo rok za oddajo vlog na javni razpis.
ARSKTRP
Odgovori

Vrni se na “M07.3 - Podpora za širokopasovno infrastrukturo, vključno z njeno vzpostavitvijo, izboljšanjem in razširitvijo, pasivno širokopasovno infrastrukturo ter zagotavljanjem dostopa do širokop. interneta in rešitev v zvezi z e-upravo (1. javni razpis)”