RAČUNI - splošni stroški

Moderatorji: rpakiznlenardicsimonisekp

Odgovori
simonse
Prispevkov: 0
Pridružen: 10 Jan 2019, 09:23

RAČUNI - splošni stroški

Odgovor Napisal/-a simonse »

Imamo račun za splošne stroške
Upravičenec lahko v vlogi na javni razpis uveljavlja tudi splošne stroške, ki so neposredno povezani s pripravo in izvedbo naložbe. K vlogi na javni razpis lahko priloži skenograme plačanih računov z dokazili o njihovem plačilu ali predračune zanje, če ti stroški še niso nastali ob oddaji vloge na javni razpis. Računi se morajo glasiti na upravičenca.
1.Ali to pomeni, da račun, ki je izdan pred oddajo vloge in ga želimo uveljavljati kot upravičeni strošek, mora biti plačan in to dokazilo o plačilu priložiti k vlogi ?

2. Račun za splošne stroške priložimo k vlogi brez potrdila o plačilu, saj bo plačan enkrat po oddaji vloge in se bo to dokazilo o plačilu tega računa priložilo k samemu zahtevku. Ali je tak postopek pravilen in dovoljen pri tem JR (tako je tudi vedno bilo) ?


Hvala
nlenardic
Prispevkov: 0
Pridružen: 21 Feb 2019, 09:57

Re: RAČUNI - splošni stroški

Odgovor Napisal/-a nlenardic »

Priložite le račun, tako kot vedno, potrdila o plačilu se prilagajo in se preverjajo pri zahtevku, ne pri vlogi.
Odgovori

Vrni se na “14. javni razpis za podukrep 4.1 - Podpora za naložbe v kmetijska gospodarstva za leto 2020 za naložbe v prilagoditev kmetijskih gospodarstev izvajanju nadstandardnih zahtev na področju zaščite rejnih živali (datum objave: 17. 7. 2020)”