Objava razpisov ponovno

Moderator: mstepec

Odgovori
andrej
Prispevkov: 0
Pridružen: 09 Apr 2009, 14:12

Objava razpisov ponovno

Odgovor Napisal/-a andrej »

Pozdravljeni, vem da se ponavljam, vendar gre za informacije, ki so za kmete, ki načrtujejo investicije v pososdobitev KG oz. obratov za predelavo zelo pomembne. Objavili ste predviden terminski plan razpisov do septembra, kar je pohvalno, vseeno pa je za načrtovanje vlaganj v KG ta informacija premalo. Kmetom bi bilo v veliko korist, če bi objavili tudi informacijo o tem, na katerih ukrepih je še na razpolago denar, kje se torej še lahko pričakujejo razpisi v tej finančni perspektivi. Nekateri kmetje namreč čakajo z investicijami ravno zato, ker računajo, da bodo del sredstev pridobili tudi na razpisih. Marsikdo bi že začel z deli, če bi vedel da na zadevnem ukrepu razpisa ne bo.

Smatram, da gre za splošne informacije, katerih objava ne bi bila sporna, marsikomu pa bi olajšala njegovo odločitev kako naprej.
Hvala za razumevanje in lepo pozdravljeni v pričakovanju odgovora.
mstepec
Prispevkov: 0
Pridružen: 20 Mar 2009, 11:50

Re: Objava razpisov ponovno

Odgovor Napisal/-a mstepec »

Pozdravljeni,

Ministrstvo načrtuje prerazporeditve finančnih sredstev v okviru Programa rzavoja podeželja. Po opravljeni prerazporeditvi bo tudi pripravilo terminski načrt objav javnih razpisov za obdobje po septembru 2012.
Odgovori

Vrni se na “SPLOŠNO”