novogradnja hleva-1

Moderatorji: rpakiznlenardicsimonisekp

Odgovori
dvolk
Prispevkov: 0
Pridružen: 18 Feb 2009, 13:00

novogradnja hleva-1

Odgovor Napisal/-a dvolk »

Investitor bo gradil hlev za krave molznice - ekološka reja, ki bo kombiniran in sicer polovica tal bo na rešetkah, spodaj jama za gnojevko in druga polovica bodo polna tla. Za tak hlev potrebuje tri ponudbe. Ali to drži?
V predračunu za gradnjo hleva so zajeti tudi stroški za ureditev dvorišča in vodohrama za zbiranje meteorne vode. Ali lahko te stroške uvrstimo skupaj s ponudbami za hlev pod šifro drugo, ali jih je potrebno pisati pod šifro za ureditev dvorišča in vodohrana?
Ali v primeru, da imamo za dvorišče in vodohran tri ponudbe v sklopu celotne investicije, upoštevamo max vrednosti iz šifranta upravičenih stroškov, ali so lahko te vrednosti višje?
Ali potrebuje tri ponudbe tudi za opremo v hlevu, če ne pod katero šifro pišemo opremo v hlevu?
Hvala in lep pozdrav.
lrojec

Re: novogradnja hleva-1

Odgovor Napisal/-a lrojec »

V kolikor strošek ni opredeljen v prilogi 2 Razpisne dokumentacije, so potrebne tri ponudbe. Ureditev dvorišča in vodohram potrebno vpisati pod šifre iz priloge 2 Razpisne dokumentacije. Dvorišče je upravičeno le v primeru, v kolikor je zajeto projektu za pridobitev gradbenega dovoljenja (PGD). Oprema tri ponudbe.
Odgovori

Vrni se na “8. JR za leto 2017 za naložbe kmetijskih gospodarstev v lastno primarno pridelavo kmetijskih proizvodov (datum objave: 28. 7. 2017)”