prenos iz knj-lite

Moderatorji: mbogovicjdular

Odgovori
agabrijel

prenos iz knj-lite

Zanima me kako prenesti podatke v program iz diskete, na katero so podatki shranjeni iz programa knj-lite. Podatkov na disketi ne morem odpreti. V programu sem zasledila funkcijo prenos iz knj-lite, vendar nevem kako!
agabrijel

Re: prenos iz knj-lite

Če je vsebina na disketi, je verjetno v obliki zazipane mapice. Če je tako, jo prvo odzipajte in shranite nekam na C disk. V programu KNJ - FADN izberite meni OBDELAVE, v tem meniju pa kliknite na PRENOS IZ KNJ - LITE. Odpre se vam nov meni v katerem v okencu 3 pikice izberete direktorij C na katerega ste predhodno shranili KNJ - LITE v istem direktoriju poiščete rumeno mapico KNJ - LITE in kliknete nanjo da izgleda, kot da je odprta, nato izberite še šifro svoje kmetije in aktivirajte dalje. Če je vse vredu z postopkom, bo kar nekaj časa trajalo, da se bo prenos izvedel. Na koncu se vam formira en "fail", ki ga lahko po želji tudi stiskate.

PRI PRENOSU PAZITE, DA BOSTE IZBRALI ISTE LETNICE PROGRAMA IN PODATKOV NA DISKETI SICER NE ODGOVARJAM ZA POSREDOVANE NAPOTKE. SICER PA VAM NE PRIPOROČAM, DA DELATE TO SAMI. RAJE POKLIČITE NA TELEFONSKO ŠTEVILKO, KI JO IMATE NA RAZPOLAGO.

Eno od opozoril, ki smo ga poslali prejšnji teden vsem prejemnikom programa KNJ-FADN, o izgubi vseh podatkov in o odgovornosti, velja ravno pri tovrstnih temah.
Odgovori

Vrni se na “FADN”