Ponovno vprašanje

Moderator: mstepec

Zaklenjeno
andrejcka

Ponovno vprašanje

Pred kratkim sem vam poslala vprašanje, kako kaže z razpisom za leto 2013 od vas pa sem dobila odgovor za letos (vse to sem prilepila spodaj in je vidno tako vprašanje, kot vaš odgovor). Ponovno vas prosim za odgovor kako bo z razpisi v letu 2013, ali sploh bo in če bodo kakšne posebne spremembe. (na letošnji razpis se ne morem prijaviti, ker še nismo uredili vse dokumentacije s prepisom).

Zanima me še, zakaj ne morem odgovoriti na vaš odgovor in sem morala zato odpreti novo temo oz. če lahko, kako to naredim?

Lep dan, Andrejcka
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
RAZPIS ZA MLADEGA PREVZEMNIKA 2013
Napisal/-a andrejcka » 05 okt 2012, 07:20

Pozdravljeni!

Zanima me, če bo v letu 2013 (in kdaj naj bi to bilo) še razpis za mladega prevzemnika ali se z letom 2012 to zaključi?

--------------------------------------------------------------------------------

Re: RAZPIS ZA MLADEGA PREVZEMNIKA 2013
Napisal/-a mstepec » 08 okt 2012, 15:24

Javni razpis za Ukrep 112-Pomoč mladim prevzemnikom kmetij bo objavljen po objavi Uredbe o ukrepih 1., 3. in 4. osi programa razvoja podeželja RS za obdobje 2007-2013 v Uradnem listu RS, oziroma predvidoma konec meseca oktobra 2012.

Lep pozdrav!
mstepec

Re: Ponovno vprašanje

Spoštovani,

na spletnih straneh Ministrastva za kmetijstvo in okolje: http://www.arhiv.mkgp.gov.si/si/javne_o ... _razpisov/, je bil objavljen terminski načrt objave javnih razpisov v letu 2012 in 2013, v katerem si lahko preberete kateri javni razpisi so še predvideni za objavo v letu 2012 in 2013. Na vpašanje, kakšna bo vsebina in kakšne bodo spremembe javnih razpisov, ki bodo objavljeni v letu 2013 vam žal še ne moremo dati odgovora.

Lepo pozdravljeni!
Zaklenjeno

Vrni se na “Ukrep št. 112 - Pomoč mladim prevzemnikom kmetij”