Prostorski plan gradnja industrijskih in skladiščnih stavb

Moderatorji: rsaje, rzgajnar, dfemec, rpakiz, nlenardic

Prostorski plan gradnja industrijskih in skladiščnih stavb

OdgovorNapisal/-a ipuklavec » 14 feb 2019, 13:51

Po Občinskem prostorskem načrtu je na območju farme (hlev za prašiče zgrajen pred spremembo prostorskega načrta) dovoljena po novem gradnja industrijskih in skladiščnih stavb, ki se v skladu z Uredbo o razvrščanju objektov in po klasifikaciji vrste objektov CC-SI glede na namen uvrščajo v razred 125. Investitor razmišlja o spremembi namembnosti objekta o tem, da bi pridobili gradbeno dovoljenje za gradnjo skladišče stavbe, lahko tudi za gradnjo specializirane skladišče stavbe, (kot je npr. hladilnica za sveže sadje, zelenjavo in hmelj).

Ker bi se radi prijavili na razpis 4.1. nas zanima ali bi se z navedenim objektom, torej z skladiščno stavbo lahko prijavili na razpis. Kaj vse je potrebno navesti v razpisu oz. je dejstvo, da gre za skladiščno stavbo, pri kateri ni posebej navedeno, da je to kmetijska stavba oz. stavba za skladiščenje pridelka lahko ovira na razpisu.
ipuklavec
 
Prispevkov: 0
Pridružen: 17 feb 2009, 16:07

Re: Prostorski plan gradnja industrijskih in skladiščnih sta

OdgovorNapisal/-a lrojec » 26 feb 2019, 09:49

Da, v kolikor bo skladišče namenjeno skladiščenju primarnih kmetijskih proizvodov.
lrojec
 


Vrni se na 10. JR za leto 2018 za naložbe kmetijskih gospodarstev namenjene izvajanju tehnoloških izboljšav na področju higiene, varovanja okolja in varnosti pri delu ter znižanju stroškov pridelave (datum objave: 28. 12. 2018)

Kdo je online

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 0 gostov

cron