Zahtevek za izplačilo

Moderatorji: rsaje, rzgajnar, dfemec

Zahtevek za izplačilo

OdgovorNapisal/-a matjaz.glavan » 07 maj 2019, 11:46

Lep pozdrav

sem vodja projekta PRO-PRIDELAVA.

1. Vnos zahtevkov:
1.1 Ali obstajajo navodila za vnos zahtevka preko aplikcaije e-kmetija oziroma ali jih lahko pričakujemo? Namreč, nimam prav nobenega občutka, kako in v kakšni obliki in kakšne način se dodaja dokazila.
1.2 Kdaj bo možno dostopati do vloge za vnos zahtevkov? Ali je to z 'Datumom vlaganja zahtevka od' določenim na odločbi?

2. Časovnice: Priloga 6: Časovnica;
2.1 Koliko teksta se pričakuje pri opisu aktivnosti?
2.2 Ali oddajmo Excel dokumente ali samo podpisane PDF dokumente?
2.3 Kako dokazujemo potne stroške?

3. Dokazila o izvedbi projekta:
3.1 Katera so dokazila o izvedbi pojekta?
3.2 Ali je za opis aktivnosti na projektu dovolj na spletni strani dostopen obrazec v Excel obliki 'Priloga 5: Povzetek prakse projekta EIP'? V 2. razpisu ste dodali še Word 'Poročilo o izvajanju projekta EIP'. Kako je s tem pri razpisih iz 1. razpisa?
3.3 Ali drži, da moramo pri zahtevku priložiti še podisane priloge 1.2 (vsi partnerji), 2 (vodilni prtner), 3.3 (vsi partnerji), 23 - Izjava o obdobju uporabe nove opreme, ter Potrdilo davčnega organa, da DDV,... in Akt o ustanoviti partnerja z področja vartva narave... (mi nimamo takih partnerjev - ga ne prilagamo)?

4. Računi
Ker sem uradno zaposlen na Biotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani, ki ima svoj naslov in svojo davčno številko se vsi računi, ki smo jih prejeli od dobaviteljev materiala glasijo na UL Biotehniška fakulteta, Jamnikarjeva 101, 1000 Ljubljana in ne Univerza v Ljubljani, Kongresni trg 12, 1000 Ljubljana, ki je uradni naziv člana partnerstva kot je razvidno iz Odločbe o pravici do sredstev. Ali so taki računi veljavni, ali lahko to predstavlja problem? In če da, ali imate predlog kako to razrešiti?

dr. Matjaž Glavan
Biotehniška fakulteta Univerze v Ljubljani
matjaz.glavan
 
Prispevkov: 0
Pridružen: 07 maj 2019, 09:03

Vrni se na Zahtevki za izplačilo sredstev

Kdo je online

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 0 gostov

cron