nova delovna mesta

Moderatorji: kseverkar, mjeric, ihorvat, atrcek, bgricar

nova delovna mesta

OdgovorNapisal/-a LAS LP » 08 okt 2019, 09:41

Spodaj so navedeni trije primeri povezani z vzpostavitvijo novega delovnega mesta. Prosim za odgovore.

Primer 1: Partner projekta ima eno osebo zaposleno za ½ delovni čas. Tekom projekta s to isto osebo sklene novo pogodbo o zaposlitvi in sicer za polni delovni čas (opravljanje projektnih aktivnosti). Dodatno pa zaposli še eno novo osebo za ½ delovni čas. S tem bi ob prijavi projekta imelo podjetje partnerja ½ delovnega mesta, ob zaključku projekta pa 1½ delovnih mest. Koliko novih delavnih mest bi priznali partnerju?

Primer 2: Tekom projekta partner zaposli novo osebo. Najprej jo zaposli za ½ delovni čas. Ta oseba dela na projektu, uveljavlja časovnice,.., Ob koncu projekta pa partner s to isto oseb sklene novo pogodbo oz. aneks k obstoječi pogodbi in ji spremeni zaposlitev iz ½ delovnega časa v polni delovni čas. Vse se zgodi v času trajanja projekta. Ali se to šteje za 1 novo ustvarjeno delovno mesto?

Primer 3: V partnerstvo se povežeta dva partnerja, en od partnerjev ima s.p., drugi pa d.o.o. Ali lahko tekom projekta partner, ki ima d.o.o. zaposli nosilca s.p. s katerim je v partnerstvu projekta za ½ delovni čas? S tem bi se osebi, ki je sicer nosilec s.p. prispevke plačevalo polovično iz d.o.o., polovično pa bi si jih še vedno plačevala sama. Ali se to šteje za ½ novo ustvarjenega delovnega mesta?
LAS LP
 
Prispevkov: 0
Pridružen: 12 jul 2017, 13:10

Vrni se na Podpora za izvajanje operacij v okviru strategije lokalnega razvoja, ki ga vodi skupnost

Kdo je online

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 0 gostov

cron