Sprememba pri nabavi

Moderatorji: bgricar, mjeric, ihorvat, atrcek, kseverkar

Sprememba pri nabavi

OdgovorNapisal/-a mslekovec » 24 jan 2020, 14:00

Upravičenec je v vlogi predvidel stroške promocije (izdelava kulijev, društvena zastava in reklamno stojalo, brošure). Po prejemu odločbe s strani agencije in sedaj, ko bi pričeli z izvedbo, bi namesto društvene zastave nabavili t.i. beach flag. Gre to za takšno spremembo, da je potrebno vložiti uradno spremembo na agencijo ali ne?

V katerih primerih je sploh potrebno na agencijo javiti spremembo, kadar se npr. spremeni (zamenja) določena oprema, material ali spremenijo nabavljene količine. Bi se pa spremembe zgodile v okviru priznanega upravičenega stroška in vrednosti. Prav tako bi predvidena projektna aktivnost bila v celoti izpeljana, tako kot predvideno v vlogi.
mslekovec
 
Prispevkov: 0
Pridružen: 11 mar 2019, 07:42

Re: Sprememba pri nabavi

OdgovorNapisal/-a atrcek » 07 feb 2020, 12:54

Prošnje za spremembo operacije ni potrebno oddajati. Je pa pomembno, da pridobite nove tri ponudbe za t.i. beach flag ter v poročilu ob oddaji zahtevka te spremembe opišete. Če to ne bo izvedeno tako, bo agencija smatrala ta del za neupravičen strošek.

Prošnja za spremembo operacije se vlaga ko nastane bistvena vsebinska sprememba, se spremeni rok za oddajo zahtevka za izplačilo, se spreminjajo stroški (ali vrsta stroškov ali prenos med posameznimi stroški). To so situacije, v katerih je potrebno vložiti prošnjo za spremembo operacije.
atrcek
 
Prispevkov: 0
Pridružen: 01 mar 2016, 10:49


Vrni se na Podpora za izvajanje operacij v okviru strategije lokalnega razvoja, ki ga vodi skupnost

Kdo je online

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 0 gostov

cron