JR in Uredba - čas za vlaganje vlog in dokončanje naložbe

Moderatorji: bgricar, moblak

JR in Uredba - čas za vlaganje vlog in dokončanje naložbe

OdgovorNapisal/-a moblak » 26 mar 2020, 11:00

Kako so v JR oz. Uredbi predvideni časi v katerih jih mora izbrani upravičenec zagotoviti za najavo izgradnje priključkov, dejanske izgradnje priključkov, prijave napak, vzrokih za nastanek napak, odprave napak...?

Odgovor:
Javni razpis določa, da vnos vloge v elektronski sistem poteka od 17. februarja 2020 do vključno 14.maja 2020, do 23:59. ure.

Obravnava vloge na javni razpis je določena v 18. členu uredbe.
V 21. členu uredbe je določen način vlaganja zahtevkov za izplačilo sredstev. Prvi zahtevek za izplačilo sredstev se lahko vloži, ko je v Zbirni kataster gospodarske javne infrastrukture vpisano najmanj 20 odstotkov ob vlogi na javni razpis predvidenih dostopov. Pred vložitvijo zadnjega zahtevka za izplačilo mora biti naložba zaključena. Naložba je zaključena (dejanska izgradnja priključkov), ko so v Zbirni kataster gospodarske javne infrastrukture vpisano enako število dostopom belim lisam, kot je bilo predvideno v vlogi na javni razpis.

Uredba v 22. členu določa, da se zadnji zahtevek za izplačilo sredstev vloži najkasneje do 30. avgusta 2023.
moblak
 
Prispevkov: 0
Pridružen: 03 feb 2020, 14:35

Vrni se na M07.3 - Podpora za širokopasovno infrastrukturo, vključno z njeno vzpostavitvijo, izboljšanjem in razširitvijo, pasivno širokopasovno infrastrukturo ter zagotavljanjem dostopa do širokop. interneta in rešitev v zvezi z e-upravo (1. javni razpis)

Kdo je online

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 0 gostov

cron