JR in Uredba - Podaljšanje roka

Moderatorji: bgricar, moblak

JR in Uredba - Podaljšanje roka

OdgovorNapisal/-a moblak » 26 mar 2020, 11:38

JR (1. točka - Osnovni podatki o javnem razpisu)
Postavljen rok 14.05.2020 za oddajo ponudbe za prijavo na razpis, je glede na obsežnost tako velikega projekta in obširne priprave tehnično/projektne dokumentacije, kot tudi ustreznega izračuna ekonomske upravičenosti investicije in trenutno situacijo v državi, prekratek, zato predlagamo podaljšanje roka za vsaj 60 koledarskih dni. Menimo, da je predlog za podaljšanje upravičen, saj bo ministrstvo na ta način zagotovilo možnost, da prijavitelj pripravi kakovostno ponudbo.

Odgovor:
Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano bo vse svoje nadaljnje odločitve prilagodilo zdravstveni situaciji, ki jo pozorno spremlja. Glede na razmere, ki bodo nastale, se bo razmislilo tudi o podaljšanju javnih razpisov, če bo to potrebno oziroma se bo izkazalo, da imajo potencialni upravičenci težave s pripravo dokumentacije. V tej fazi podaljšanja javnega razpisa še ne bo, saj je do zaprtja razpisa še dovolj časa. Bo pa Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano naredilo vse v smeri, da bodo potencialni upravičenci imeli dovolj časa za pripravo in oddajo vlog na javni razpis.
moblak
 
Prispevkov: 0
Pridružen: 03 feb 2020, 14:35

Vrni se na M07.3 - Podpora za širokopasovno infrastrukturo, vključno z njeno vzpostavitvijo, izboljšanjem in razširitvijo, pasivno širokopasovno infrastrukturo ter zagotavljanjem dostopa do širokop. interneta in rešitev v zvezi z e-upravo (1. javni razpis)

Kdo je online

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 0 gostov

cron