novo delovno mesto

Moderatorji: bgricar, ihorvat, atrcek, kseverkar, mjeric

novo delovno mesto

OdgovorNapisal/-a ivica » 12 jun 2020, 12:38

Prijavitelj je pod rezultat operacije v podrobnejšem opisu (priloga 8) operacije navedel, da bo realiziral dve novi zaposlitvi za poln delovni čas. Kot dokazilo za vzpostavljeno novo delovno mesto bo k zahtevku za izplačilo priložen M1 obrazec in kopija pogodbe o zaposlitvi. Prijavitelj je tudi vzpostavil novo sistemizacijo del. Delovno mesto je vzpostavljeno na novo.
Zanima me naslednje: Ali sme prijavitelj po oddaji zahtevka za izplačilo na novo zaposleno osebo prerazporediti tudi na drugo delo (Z zaposleno bi podpisal Aneks ali pogodbo o opravljanju tudi drugega dela). Prijavitelj se projektno sofinancira in je to ključno za ohranitev delovnega mesta. Oseba bo še vedno opravljala delo projekta, njena plača pa bo delno financirana tudi iz drugih virov. Novo vzpostavljeno delovno mesto bo še naprej, samo plača bi bila sofinancirana iz drugih virov prijavitelja.
Prosim za odgovor za oba sklada.
ivica
 
Prispevkov: 0
Pridružen: 08 okt 2009, 10:50

Re: novo delovno mesto

OdgovorNapisal/-a atrcek » 07 jul 2020, 07:39

Delovno mesto, ustvarjeno na projektu je potrebno ohranjati na tem projektu še najmanj tri leta po izplačilu zadnjega zahtevka (5 let oz. 3 leta za MSP ). Po zadnjem izplačilu se delovno mesto lahko financira tudi iz drugih virov.
atrcek
 
Prispevkov: 0
Pridružen: 01 mar 2016, 10:49


Vrni se na Podpora za izvajanje operacij v okviru strategije lokalnega razvoja, ki ga vodi skupnost

Kdo je online

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov registriranih in 1 gost

cron